Kert- és parkgondozás, zöldterület kezelés 

Valamennyien szeretjük, ha szép környezetben tölthetjük az időnket legyen szó, beltéri elfoglaltságról vagy kintiről. Azonban ahhoz, hogy saját kertünk is élményt nyújthasson szakszerű és rendszeres ápolásra van szükség, ami időt és energiát igényel.

A káprázatos végeredmény eléréséhez nem csupán megfelelő szerszámokra és lelkesedésre van szükség, hanem némi szaktudásra is, mert a növények esetben sajnos ha valamit rosszul csinálunk pont az ellenkezőjét érhetjük el vele, mint szeretnénk.

Természetesen fontos a rendszeresség is, vannak munkák amiket kedvtől vagy éppen időjárástól függetlenül hetente el kell végezni és vannak szezonális feladatok is melyekre ritkábban van csak szükség.

Ha szeretnéd, hogy kerted mindig a maximum pompájában ragyogjon, legyen bármekkora is a terület, mi szívesen levesszük válladról ezt a terhet, hiszen rendelkezünk a gondozáshoz szükséges eszközökkel illetve szaktudással is.

Számíthatsz ránk akár a rendszeres karbantartásban (ide tartozik: fűnyírás, sövény gondozás, gyomtalanítás), akár a szezonális feladatok ellátásában (metszés, növény-, gyep- és tápanyag pótlás, gyepszellőztetés, fakivágás, talaj-javítás és lazítás, permetezés, lombeltakarítás).

Áraink minden esetben egyediek

Kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot további információkért! :)